Wat een genot is deze stofzuiger zeg, of moet ik zeggen dweil?
De stofzuiger wordt geleverd met een scala aan mondstukken waardoor je echt alle hoeken en gaten schoon kunt krijgen. Daarnaast kun je de stang laten knikken (zie foto's), waardoor je super makkelijk onder de bank of stoelen terecht kunt. Dat wilde ik voorheen nog wel eens overslaan, haha! Als kruimeldief staat hij altijd direct voor je klaar omdat je hem zo van de lader haalt, die je aan de muur kunt bevestigen.
De kracht van de stofzuiger is boven verwachting goed. Ik had gedacht dat het een kruimeldief zou zijn met een langere stang, maar hij heeft echt een hele goede zuigkracht. Er wordt geadverteerd met 45 min, maar daar is mijn appartement niet groot genoeg voor. Ik kom in ieder geval nooit tekort. De auto stand laat hem automatisch aanpassen aan het vloertype, maar ik heb overal PVC dus dat heb ik niet kunnen testen.
Met de dweilkop kun je super gemakkelijk je huis dweilen zonder dat je alle moeite moet doen om een emmer sop en dweil voor de dag te halen. Nu sluit je gewoon de dweilkop aan, vul je hem en je bent klaar om te gaan. Ideaal voor iemand die anders amper zou dweilen.
So far bevalt de stofzuiger ontzettend goed! Als ik nadelen moeten noemen zou het zijn dat hij wel wat zwaar is, zeker als je hem langer achter elkaar gebruikt. Ook is de container waar het stof ingaat niet heel groot. Dat is voor mij prima, maar als je je hele huis ermee wilt stofzuigen dan moet je wellicht tussendoor een keer legen.
Minpunten
- Gewicht
- Kleine stofopvangbak